BLOG KATEGORİLERİ
Pas Sökücü Çözücü 2016 Arşiv

Pas sökücü çözücü 2016 arşiv

pas sökücü pas çözücü pas gevşetici pas sokucu pas cozucu pas gevsetici, pas sökücüler pas çıkarıcı pas çıkarma mesa kimya arşiv 2016


Pas sökücü

Pas sökücü ürünler endüstriyel kullanım için tasarlanmıştır. Pas çözücü üretimleri sanayide kullanılan metal gruplarına göre çeşitlilik göstermektedir. Kullanıcılar Pas sökücüler kullanım talimatı ve onaylı msdslerini inceleyip gerekli risk tayinlerini yaptıktan sonra kullanımına başlamalıdır. Uygulanacak yüzey ve pas sokucu uygulandıktan sonra yapılacak operasyona göre ürün seçimi yapılmalıdır.

<Pas çözücü arşiv/p>

Pas sökücü Numune için ne kadar öderim?

Pas sökücüler ürünü denemek ücretsizdir her firmanın bu ürün için ücretsiz numune talep etme hakkı vardır..

    • Bireysel kullanıcıların profesyonel pas çözücü ürünlerden ücretsiz numune talep edebilirler ancak satın alma işlemini firmaları vasıtası ile yapmaları gerekir.
    • Bireysel kullanıcılar Pas sokucu ürünler ile ilgili problemleri ile ilgili firmamızı arayabilir ve ücretsiz teknik destek alabilirler.
    • Ücretsiz numune taleplerinde kargo ücreti ödersiniz pas sökücüler numune için herhangi bir ücret ödemezsiniz
    • Pas sökücü Ürünlerimiz endüstriyel kullanım amaçlı olarak tasarlandığı için ambalaj miktarları da endüstriyel gruba göre belirlenmiştir.

Pas sökücü arşiv


Pas Sökücü Detayları

Pas çözücü kimyasal tüm metaller için uygulama alanı olabildiği gibi metal gruplarına özel kullanılan ürünlerde vardır.

  • Bir çok ayrı yüzeye ve sonraki yapılacak yüzey işlemine göre Pas sökücüler ürünler değişmektedir.
  • Boya öncesi: Boya öncesi yüzeydeki yağ, pas, ve benzeri kirliliğin temizlenmesi için pas sökücü ürünlerin üç işlem yapanı tercih edilir. Yağ sökücü, pas sökücü ve fosfat kaplama yapan ürünler tercih edilmelidir. Dikkat edilecek hususlar ise ürünün boya yapılmadan önceki bekleme süresine dikkat edilmelidir. Boya öncesi yüzey hazırlığında kullanılacak pas sökücü ürünün kokusu ve buhar çıkışı da çok önemlidir diğer metallerin paslanmasına ve makinelerin korozyondan çürümesine sebep olabilir. Kokusu ise kullanıcıyı rahatsız etmemelidir.
  • Kalıp ve Benzerleri: Kalıplarda oluşan pasların kalıbın atılmasına sebep vermesinin en önemli etkenin kullanılan pas sökücü ürünün kalıpta açtığı deformasyondur veya yüzeye kapladığı fosfat tabakasının kalıp baskı yaparken baskı yaptığı yüzeye zarar vermesidir. Bu nedenle kalıp yüzeylerde kullanılacak pas sökücü ürünün seçimi mutlaka hassa metallere ve yüzeye zarar vermeyen pas sökücüler türlerinden seçilmelidir.
  • Elinizin ulaşamayacağı aksamlar: Elinizin ulaşamayacağı aksamlar için Pas sökücü Touchles ürünümüzü öneririz ürünü yüzey uygulayın su ile durulamanız yeterlidir.
  • Hassas metal ve daha sonrasında herhangi bir işlem yapılamayacak metaller için pas sökücü: Bir fabrikanın preslerde bastığı parçaların pas yaptığını düşünelim ve bu ürünleri bu şekilde sevk etmesinin mümkün olmadığı ortamlarda Özel pas sökücüler ürünler kullanılmalıdır. Parçalar yağlanamayacağı için pas sökücü kullanımı sonrası pas yapacağı düşünülerek pas yapmayan pas sökücüler ürün kullanılmalıdır.

Pas sokucu arşiv

Pas Çözücü Nasıl Kullanabilirim?

Pas sökücü ürünlerin kullanımları yüzeylere ve kullanıcı alışkanlıklarına göre değişiklik göstermektedir;

  • Pas sökücüler Pulvarize yöntemle kullanılır,
  • Pas sökücüler silme yöntemi ile kullanılabilir,
  • Pas sökücü daldırma yöntemi ile kullanımları mümkündür.

Pas sökücü ürün satın alma işlemi sırasında teknik departmanımızca uygulanacak yüzeye göre belirlenecek kullanım şekline karar verilip ürün seçimi yapıldıktan sonra Kullanılacak ürün miktarı aparat ve aksesuar seçimleri yapılmalıdır.

  • Pulvarize yöntem ile kullanılacak pas sökücü seçimi yapılmasından sonraki aşama doğru uygulama ekipmanlarının belirlenmesidir.
  • Silme yöntemi ile kullanılan pas sökücüler ürün yüzeye göre teknik departmanımız tarafından seçildikten sonra doğru proses ve kullanılacak ekipmanların seçilmesi ve doğru uygulamanın yapılmasının sağlanması gerekmektedir.
  • Daldırma yöntemi ile kullanılacak pas sökücü ürün yüzeye göre teknik departmanımız tarafından belirlendikten sonra doğru tank seçimi ve kullanılacak aparat v aksesuarların tasarlanması ve doğru uygulama şekil ve bekleme sürelerinin belirlenmesi gerekir.

Kimler Satın alabilir

Kurumlar, Vergi Dairesine Kayıtlı Sanayi Kuruluşları, Meslek Odalarına Bağlı Kuruluşlar, Fatura Ve Vergi Dairesi Bilgilerinin İletilmesi ile Belirlenir

Daha fazla bilgi almak için Mesa kimya satış sonrası destek formundan mesaj atabilirsiniz veya 0 224 443 12 63 nolu telefondan bize ulaşıp teknik destek alabilirsiniz.

Pas sökücüler arşiv


Mesa KimyaeticaretPORT Altyapısı Kullanılmıştır